If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От кои модели на Алфа емблемите биха паснали и на 33-ка 907 ? Говорим за оригинални, защото онези по 5 лева не мязат на нищо. Идеята ми е от морга да си намеря ... знаете като кажеш 33 и оня седи и гледа като муле
в магазина на Италианеца срещу кораба "Дръзки" има много хубави емблеми. Те са два магазина един до друг. Като застанеш отпред в левия магазин (почти до ъгъла е)
Хубави емблеми на какви цени горе долу ? На други места ми искат 20 лева за оригинална, това ли е цената ?
Ако намериш емблема за 20 лв с добро качество грабвай я а оригиналната виж по долу колко струва даже може до България да ти я скъпят с още някой процент
струва ми се че 20лв за емблема 2-ра упостреба са добре ,а и надали някой ще даде 50+лв за нещо което се краде за добър ден(я изкара на колата година я не)
alfa 33 1.5 boxer-85
Да обичаш значи да даваш,а по-скъпа любов от алфа нема
струва ми се че 20лв за емблема 2-ра упостреба са добре ,а и надали някой ще даде 50+лв за нещо което се краде за добър ден(я изкара на колата година я не)
За 20 и няколко лева има нови емблеми реплика на практика не са различават от оригиналната може би само леко в хюансите на цветовете.
Comment